February 29, 2024
Toronto, ON

KANADJANI ŠTEDE NA HRANI

Kanađani kupuju jeftiniju hranu, prave zalihe hrane, pa čak i jedu manje kako bi se izborili sa cenama hrane dok inflacija raste, pokazalo je novo istraživanje.
Istraživanje, koje je sproveo Nanos Research u ime CTV Nevs, pitalo je više od 1.000 Kanađana da li je njihovo domaćinstvo koristilo opciju za uštedu u poslednjih mesec dana kao odgovor na cenu hrane.

Dan sećanja u Torontu

Хуманитарна организација Срби за Србе од свог оснивања до сада – прикупила је десет милиона евра донација! 
Невероватни резултати, остварени у седамнаестогодишњем постојању организације, омогућили су да велики број породица данас живи у својим топлим домовима, спавају у новим креветима, имају купатила, белу технику, струју, воду, а кровови више не прокишњавају. Много је деце која су по први пут добила своју собу, радни сто, плакар, играчку или рачунар. 
 Хуманитарна организација Срби за Србе настала је као идеја српског народа у дијаспори с циљем заједничког организовања и пружања помоћи угроженим сународницима на Балкану. Да прикупимо милион евра донација било нам је потребно чак осам година. Први период хуманитарног деловања био је обележен великим напором мањег броја људи да успостави добре темеље који су најзаслужнији за даљи напредак и развој Oрганизације.

X