July 24, 2024
Toronto, ON
Film Festival Magazin Vesti

TESLINA MEDICINA

Svetski poznati pronalazač Nikola Tesla jednom je izjavio novinaru: „Ako želite da otkrijete tajne Univerzuma, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji“, i da će „moje ime biti poznato generacijama, a još nerođeno za Teslin kalem i Teslin motor. Njegovi patenti za indukcioni motor se sada koriste kao osnova za električnu energiju naizmenične struje (AC) i motor koji pokreće električni automobil. Njegovo predviđanje za njegov motor materijalizovano je svetskim uspehom automobilskog brenda poznatog kao Tesla.

U filmu “TESLA’S MEDICINE”, istraživački novinar Robert V Connolly predstavlja Teslinu medicinu, 90-minutni istorijski „edutainment“ dokumentarac koji istražuje Tesline prošle, sadašnje i buduće medicinske izume koji koriste patentirani Teslin kalem. Obrazuje gledaoca tako što uključuje retke istorijske dokumente, rekonstrukcije i intervjue svetski poznatih lekara iz istočne i zapadne Evrope koji koriste Teslin kalem za energetsku medicinu. Film vas vodi u fabrike koje proizvode medicinske Tesline kalemove i ekskluzivne privatne bolnice i klinike gde se koriste za lečenje bogatih i slavnih pomoću magnetnih polja i tajnih frekvencija koje se nalaze u prirodi.

Film se takođe koristi u javnim predavanjima uživo kako bi se predstavila „Frekvencijska terapija“ zdravstvenim radnicima koji žele da ugrade energetsku medicinu kao licenciranu besplatnu terapiju. Za pojedince koji žele da se bave brigom o sebi, naučiće da je magnetna energija, odgovarajuće frekvencije i vibracije zasnovane na „prirodi“ idealan način da podrže njihov imuni sistem da održi optimalno zdravlje i dobrobit.

Film je na programu 21. Festivala srpskog filma u Torontu u subotu 19. novembra u Royal Cinema bioskopu.

Obezbedite ulaznnice na vreme. Tickets

https://www.eventbrite.co.uk/e/teslas-medicine-by-robert-connolly-tickets-452285978537
X